FAQ

FAQ

 

De kleuren worden in RAL codes aangegeven. Wat is een RAL code?

RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. De kleuren van de kunststoffen in de webshop hebben een naam en een RAL code die de kleur van de kunststof zo dicht mogelijk benadert. Garanties voor exacte kleurovereenkomsten kunnen wij niet geven. Komt jouw kleur niet voor in het keuzemenu, stuur ons dan een email met jouw gewenste kleur (bijvoorbeeld een PMS waarde of NSC code).

Zijn alle materialen geschikt voor outdoor toepassingen?

In ons assortiment zijn er materialen die voor indoor en outdoor toepassingen gebruikt kunnen worden. In ons materialen overzicht vind je meer informatie over toepassingsmogelijkheden.

Ik heb al een bestaand huisstijl/ontwerp of pictogram, kan ik dat ook bestellen?

Ook dat is geen probleem bij Reclameletters Online! Stuur ons een mail dan maken wij een offerte op maat.

Mogen bestellingen worden geretourneerd?

De producten van Reclameletters Online zijn op maat gemaakt en kunnen niet worden geretourneerd. Voor meer informatie raadpleeg onze leveringsvoorwaarden.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per materiaal. De standaard levertijd varieert tussen 5 en 10 werkdagen. Als de bestelling is verstuurd ontvang je een track & trace code. Op deze manier wordt je op de hoogte gehouden van het transport.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan bepalen of we een bestelling sneller kunnen versturen.

Kan ik een sample van een materiaal ontvangen?

Het is natuurlijk mogelijk om een sample te ontvangen. Stuur ons een mail met het gewenste materiaal en kleur. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een sample.

Hoe werkt betalen bij Reclameletters Online?

Betalingen in de webshop gaan via het geautomatiseerde betalingssysteem.

Levert Reclameletters Online ook in het buitenland?

Via de webshop leveren wij alleen in Nederland. Wil je een bestelling plaatsen vanuit het buitenland? Stuur ons dan een email.